Active B complex sa aktivnim folatom

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Active B complex sa aktivnim folatom

462,00 RSD
Sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12 ) i aktivni folat, koji doprinose normalnom finkcionisanju nervnog sistema, normalnom metabolizmu gvožđa, regulaciji hormonske aktivnosti, smanjenju zamora i iscrpljenosti.

Kod nedostatka vitamina B, hroničnog umora, iscrpljenosti, problema u funkcionisanju nervnog sistema, oslabljenog imuniteta, malokrvnosti, suve i problematične kože, disbalansa metabolizma hormona i vitamina. Doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti, normalnom energetskom metabolizmu, metabolizmu vitamina, normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnom formiranju eritrocita i metabolizmu gvožđa, kao i regulaciji hormonske aktivnosti u organizmu.

Upotreba : Odrasli i deca starija od tri godine- 1 kapsula dnevno.


Sastav :
  • Vitamin B3 (niacin) 25 mg
  • Vitamin B5 (pantotenska kiselina) 5 mg
  • Vitamin B1 (tiamin) 3 mg
  • Vitamin B2 (riboflavin) 3,4 mg
  • Vitamin B6 (piridoksin) 2 mg
  • Vitamin B12 (cijankobalamin) 0,001 mg,
  • Folati (kacijum-5-metilteterahidrofolat) 0.4 mg;

Active B complex sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12), kao i aktivni folat, koji
doprinosi maksimalnoj apsorpciji i iskoristljivosti kompleksa vitamina B u organizmu. Izvor kompleksa vitamina B potrebnih za normalno funkcionisanje organizma. Doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti, normalnom energetskom metabolizmu, metaboloizmu vitamina, normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnom formiranju eritrocita i metabolizmu gvožđa, kao i regulaciji hormonske aktivnosti u organizmu.

Upotreba : Odrasli i deca starija od tri godine- 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.
  • Slavoljub Marković - 06.08.2022. 20:45

    Поштовани,да Ли Комплекс Витамина "б" Повољно Утиче На Јачање Костију, Рскавицу Кука...?поздрав! » Odgovori na komentar

Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

Prijavi me