Armedina BioPediatrix aronija 750ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

BioPediatrix

Armedina BioPediatrix aronija 750ml

2.741,00 RSD
BioPediatrix je sjajan u službi bezbrižnog detinjstva, a protiv:
  • nepravilne ishrane,
  • slobodnih radikala,
  • nedostatka gvožđa,
  • dečje gojaznosti,
  • hiperaktivnosti
  • i poremećaja pažnje.

Upotreba: deca 2-6 godina - 25ml jednom dnevno, deca starija od 6 godina - 50ml jednom dnevno.Onima koje najviše volimo treba da obezbedimo da zdravo i nesmetano rastu i razvijaju se. Briga o deci zahteva da se nađe optimalno rešenje koje će pomiriti zaraćene strane - posao i roditeljstvo, privlačan ukus i nutritivnu vrednost, izgled i kvalitet. Rešenje je BioPediatrix.
Zadatak BioPediatrix-a je da osnaži odbrambene sposobnosti dečjeg organizma i da se najvažnijim prirodnim antioksidansima, vitaminima A, C i E, polifenolima i flavonoidima efikasno bori protiv slobodnih radikala, koji su krivci za više od 150 različitih bolesti.

Doza BioPediatrix-a, čiji se unos savetuje svakodnevno, formulisana je tako da nadomesti najčešće i najproblematičnije vitaminsko-mineralne deficite u ishrani dece i omogući pravilno funkcionisanje ćelijskih procesa u dečjem organizmu koji je u neprestanom razvoju.

Nova formula čiji sastavni delovi potiču sa svih strana sveta, a u njoj su: sibirska aronija, banana, kajsija, marakuja, ananas, pomorandža, grožđe, limeta, guava i mango.

Cilj nam je bio da obezbedimo voće koje raste u svom prirodnom staništu, u kom se pravilno koristi, na prirodan način gaji i ubira.
Sve nabrojano voće predstavlja riznicu neophodnih hranljivih materija za pravilan rast i razvoj dece.

BioPediatrix je sjajan u službi bezbrižnog detinjstva, a protiv: nepravilne ishrane, slobodnih radikala, nedostatka gvožđa, dečje gojaznosti, hiperaktivnosti i poremećaja pažnje.


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me