Armedina Sibirska Aronija 750 ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Armedina

Armedina Sibirska Aronija 750 ml

3.289,20 RSD
Sibirska Aronija, super voće, sadrži više antioksidanasa nego borovnica, brusnica, zova, malina.

Mnogobrojna istraživanja su potvrdila zdravstvene benefite Sibirske Aronije.
Pomaže kod kardiovaskularnih oboljenja, jačanja imuniteta, normalizuje krvni pritisak, pomaže kod dijabetesa, održava zdravlje urinarnog trakta, reguliše masnoće, ima antikancerogeni efekat i mnoge druge.

Upotreba: odrasle osobe - 50ml jednom dnevno, preventivno 30ml.


Sibirska Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti.
Efikasno štiti ćelije čitavog organizma i njihov genetski materijal od oštećenja.
Njena pravilna i redovna upotreba ( 30- 50 ml dnevno) stvara idealne uslove u kojima svaka ćelija može optimalno da funkcioniše a to je suština održavanja opšteg zdravlja.

Opravdano se primenjuje u mnogim oblastima terapije: imunologiji, i to pre svega u smislu prevencije bolesti, zatim hematologiji, endokrinologiji, kardiologiji, gastro-enterologiji, pedijatriji , onkologiji...
Sibirska Aronija je, jedna od antioksidativno najbogatijih supernamirnica na svetu. Riznica polifenola, kalcijuma, gvožđa, vitamina A,B2, B6, BG, C, E … u Sibirskoj Aroniji će pomoći u upravljanju hroničnim bolestima i prevenciji bolesti.

Bobice naše Sibirske Aronije nisu nikada hemijski tretirane. Rastu u udaljenim sibirskim poljima, gde izuzetno niske temperature redukuju kiselost plodova i dovode do stvaranja visokog sadržaja antioksidanasa u svakoj biljci. Krajnji rezultat sub-zero oblasti je plod koji je potentniji, otporniji, sa izuzetno niskim sadržajem voćnog šećera. Naše bobice rastu u Sibiru na temeraturama ispod nule, koje dostižu i do minus 45 stepeni celzijusovih, bar 6 meseci godišnje, 500 km udaljene od najbliže industrijske zone. Ovakvo područje onemogućilo je bilo kakvo aero zagađenje. Žbun Sibirske Aronije je takođe prirodno otporan na bolesti, što znači da nije potrebno tretirati ga pesticidima. S obzirom na to da biljka proizvodi antocijane kao zaštitni mehanizam u odgovoru na ekološke stresore, ova surova hladnoća je upravo omogućila da naše bobice budu mnogo otpornije, što je rezultiralo izuzetno potentnim sokom.

Istraživanja su pokazala da je plodove Sibirske Aronije najbolje konzumirati u formi ceđenog soka. Naš proizvod je dobijen postupkom hladnog ceđenja. Ovakav način je sačuvao sve nutrijente, tako da dobijate 100%-tni sadržaj vitamina i
minerala u svakoj kapi. Sok Sibirske Aronije spravlja se od originalnih, sibirskih plodova. U proizvodnji se primenjuje hladno ceđenje. Ne dodaje se voda, šećer, aditivi, konzervansi, a boce se pune poštujući standarde Gen.Princ.of Food Hygiene, uključujuci HACCP. Boca je od tamnog, dvostrukog stakla kako bi se sprečila UV degradacija nutrijenata.

Kako nema dodatog šećera, aditiva i konzervanasa, i sa samo 32 kalorije i 7 grama ugljenih hidrata po dozi, Sibirska Aronija, prijatelj zdrave ishrane, praktično se može koristiti i kod svih vrsta dijeta, kao što su Paleo i Keto. Prirodno ne sadrži gluten.


ARMEDINA – ODGOVOR IZ PRIRODE.

https://armedina.com/

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me