Arterinorm

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

ADOC

Arterinorm

882,00 RSD
Arterinorm je jedinstveni dijetetski suplement sa trostrukim dejstvom na prevenciju nastanka i razvoja ateroskleroze, zahvaljujući svojim bioaktivnim komponentama koje:

 • pomažu u normalizaciji nivoa holesterola i trigicerida u krvi
 • doprinose normalnom metabolizmu homocisteina (koji predstavlja jedan od glavnih faktora rizika za nastanak ateroskleroze)
 • štite ćelije od oksidativnog stresa

Upotreba : Odrasli - Jednom dnevno popiti jednu kapsulu, najbolje pred spavanje.
Nakon perioda upotrebe od 3 meseca ovog proizvoda poželjno je proveriti nivo holesterola u krvi.


Slični proizvodi:

Save Oil kapsule

Save Oil kapsule

1.295,00 RSD
Save Oil plus kapsule

Save Oil plus kapsule

1.724,00 RSD
Goti Allis kapsule

Goti Allis kapsule

492,00 RSD
Circular kapi 50ml

Circular kapi 50ml

1.060,00 RSD
ARTEROprotect Forte

ARTEROprotect Forte

780,00 RSD
Normolip 5 Forte

Normolip 5 Forte

828,00 RSD
Hartikol

Hartikol

835,00 RSD

Arterinorm je jedinstveni proizvod na trzištu koji svojim kompleksnim sastavom bioaktivnih komponenata reguliše tri ključna mehanizma za nastanak ateroskleroze:

Monakolin K (ekstrakt fermentisanog crvenog pirinča), Polikonazoli i Niacin (vitamin B3) doprinose snižavanju LDL (lošeg) holesterola, triglicerida i podižu nivo HDL (dobrog) holesterola u krvi.

 • Delotvornost Monakolina K (“prirodnog statina”) je dokazana kliničkim studijama i nalazi se u Evropskim preporukama za lečenje poremećaja lipida iz 2019. godine, gde je pokazano da smanjuje nivo holesterola za 20%. Deluje blokiranjem endogene sinteze holesterola (slično statinima). Primena monakolina K je opravdana kod pacijenata koji ne žele ili iz razloga pojave neželjenih dejstava ne mogu da koriste standardne statine.
 • Polikonazoli dovode do smanjene sinteze holesterola u jetri i povećane razgradnje LDL (lošeg) holesterola u krvi.
 • Niacin (vitamin B3) je neophodan je za metabolisanje šećera, masti i proteina. Dovodi i do redukcije ukupnog i LDL (lošeg) holesterola. Snižava trigliceride. Najefikasnije povećava nivo HDL (dobrog) holesterola. Takođe se nalazi u Evropskim preporukama za lečenje poremećaja lipida iz 2019 godine.
 • Folna kiselina, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose snižavanju nivoa homocisteina u krvi. Nakupljanje ili taloženje homocisteina pravi oštećenje krvnih sudova (minimalnu pukotinu), a vremenom dolazi do pojave zapaljenskog procesa. Zapaljenje dalje dovodi do napada slobodnih radikala i oksidacije lošeg, odnosno LDL holesterola. Ovaj holesterol se lepi na oštećenom mestu, dovodeći do suženja krvnog suda – a ovo vodi ka infarktu miokarda ili moždanom udaru.
 • Vitamin E i polifenoli (epigalo-katehin galat) iz ekstrakta zelenog čaja imaju antioksidativni efekat. Antioksidansi su biološki aktivne materije koje uklanjaju višak slobodnih radikala i na taj način sprečavaju razvoj oksidativnog stresa (faktor rizika za nastanak ateroskleroze).
Upotreba : Odrasli - Jednom dnevno popiti jednu kapsulu, najbolje pred spavanje.
Nakon perioda upotrebe od 3 meseca ovog proizvoda poželjno je proveriti nivo holesterola u krvi.

Efikasnost i bezbednost Arterinorm-a je dokazana kroz kliničke studije (nakon 2 meseca redukcija LDL holesterola za 20%) .
Sastav ovog proizvoda je zaštićen patentom. Bez neželjenih efekata koje imaju statini (lekovi za sniženje holesterola).


Bez glutena, mleka, laktoze i GMO.

Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me