Max Medica Astamax kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Astamax kapsule

2.916,00 RSD
AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, prirodnog antioksidansa velikog potencijala koji štiti organizam od oksidativnog stresa. Astaksantin osim antioksidativnog delovanja, ispoljava i antiinflamatorno, imunostimulativno i protektivno delovanje za sve vitalne organe. Ispitivanja su dokazala i pozitivan efekat astaksantina na očuvanje zdravlja i funkcije kože, i sprečavanja oštećenja njene strukture od štetnih UV zraka. Primena astaksantina se preporučuje i kod katarakte i makularne degeneracije oka. Pozitivne efekte ima i na povećanje fizičkih performansi, kao i u terapiji muškog steriliteta.

Upotreba : 1 meka želatinska kapsula dnevno, uz obrok koji sadrži masti.

Tagovi: imunitet

Sastav : Astaksantin 4mg

AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi astaksantina, izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvalis. Astaksantin je crveno-narandžasti pigment koji se prirodno nalazi u morskim plodovima, algama, lososu, jastogu, pastrmki, ali njegov najbogatiji izvor je upravo zelena alga Haematoccocus pluvalis. Hemijski astaksantin spada u grupu karotenoida, a u farmaciji je svoje mesto našao zahvaljujući svom antioksidativnom delovanju. U odnosu na druge poznate antioksidanse, astaksantin ima veći antioksidativni potencijal zahvaljujući tome što poseduje i hidrofilna i hidrofobna svojstva, i što svoj efekat ispoljava duž celog zida ćelijske membrane. Ćelije imunskog sistema su posebno osetljive na delovanje slobodnih radikala (oksidativni stres), astaksantin zbog svoje hemijske strukture (može biti donor dva elektrona koja nedostaju slobodnim radikalima) i položaja koji zauzima na ćelijskoj membrani (štiti ceo ćelijski zid sa obe strane), inhibira lipidnu peroksidaciju ćelijske membrane i na taj način čuva strukturu i funkciju imunskih ćelija. Osim za pravilnu funkciju imunskog sistema, preporučuje se primena AstaMax kapsula i u cilju održavanja normalnog krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi, očuvanja zdravlja nervnog sistema i mentalnih performansi, bolje funkcije zglobova, nege i zaštite kože, očuvanja vida, povećanja izdržljivosti i pozitivnog delovanja u terapiji muškog steriliteta.

Upotreba : 1 meka želatinska kapsula dnevno, uz obrok koji sadrži masti. Preporučuje se uzimanje redovno u kontinuitetu 4-6 nedelja kako bi se omogucila maximalna bioraspolozivost astaksantina.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me