Max Medica B12 Neuro Max

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica B12 Neuro Max

655,00 RSD
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12 (1000 µg), folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i normalnom prenosu nervog impulsa. Preporučuje se njihova primena za pravilnu funkciju nervnog i imunološkog sistema, kao pomoć kod anemije uzrokovane nedostatkom vitamina B12, kod stanja umora, malaksalosti i iscrpljenosti, za poboljšanje cirkulacije i starijim osobama.

Upotreba : 1 kapsula dnevno u jutarnjim časovima


Sastav : Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1000 µg, folna kiselina 170 µg, biotin (vitamin B7) 100µg

  • Vitamin B12 je hidrosolubilan vitamin značajan za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, razvoj nervnog tkiva i prenos nervnih impulsa, metabolizam folata, sintezu genetskog materijala (DNK i RNK) i produkciju energije. Doprinosi boljoj koncentraciji, pamćenju i ravnoteži.
  • Folna kiselina učestvuje u sintezi DNK, RNK i aminokiselina, a zajedno sa vitaminom B12 je neophodna za formiranje zdravih crvenih krvnih zrnaca i ćelijsku deobu. Naročito je potrebna veća koncentracija folne kiseline u organizmu kod žena koje planiraju trudnoću i trudnica. Folna kiselina i vitamin B12 svojim zajedničkim delovanjem, sprečavaju povećanje koncentracije homocisteina, aminokiseline povezane sa slabim pamćenjem i koncentracijom, depresijom i srčanim tegobama.
  • Biotin učestvuje u razgradnji glukoze i masnih kiselina. Preporučuje se primena biotina i u cilju jačanja kose i noktiju kao i za normalan razvoj epiderma.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me