BebiCol forte

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

BebiCol forte

Uskoro...
Probiotske kapi namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Povoljno deluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta.
Preporučuje se kod novorođenčadi i beba za sprečavanje kolika i smirivanje grčeva i gasova, sprečavanje i tretman dijareje, tokom uzimanja antibiotika.

Upotreba : 7 kapi jednom dnevno za grčeve i funkcionalni abdominalni bol, 14 kapi jednom dnevno kod ostalih indikacija.

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Tagovi: probiotik
  • Kategorija: Diareja
  • Proizvođač: Abela Pharm
  • Pakovanje: 10ml
  • Broj pregleda: 1560
  • Šifra: 216129

Slični proizvodi:


Sastav : LGG ( 10¹° CFU)

BebiCol Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacilus Rhamnosus LGG koja povoljno deluje na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. BebiCol Forte kapi se preporučuju kod novorođenčadi i beba za sprečavanje kolika i smirivanje grčeva i gasova, za sprečavanje i tretman dijareje kod akutnog gastroenteritisa, tokom uzimanja antibiotika, kod funkcionalnog bola u stomaku.

Upotreba : 7 kapi jednom dnevno za grčeve i funkcionalni abdominalni bol, 14 kapi jednom dnevno kod ostalih indikacija.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me