-64% Bone up MD magnezijum, cink i kalcijum

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Aleksandar MN

Bone up MD magnezijum, cink i kalcijum

Uskoro...
Bone Up MD je inovativni preparat za osteoporozu i osteopeniju sa dodatnim imuno efektom.

Kalcijum citrat i vitamin K2 daju čvrstinu kostima, Vitamin D3, Cink citrat i Magnezijum citrat imaju dvostruku ulogu - učestvuju u izgradnji i obnovi kostiju, kao i ključnu ulogu u podizanju nivoa imunog sistema.

Samo jedna kesica dnevno u čaši vode, osvežava i svojim fantastičnim ukusom pomorandže.

Upotreba: Bez obzira da li imate potrebu za samo jednim ili za svim ovim mineralima i vitaminima, treba da pazite na njihov dnevni unos. Bone Up MD se konzumiraju jednom dnevno, tako što se kesica razmuti u čaši vode. Prekomerna upotreba može dovesti do neželjenih dejstava i neželjeno uticati na zdravlje.


  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Slični proizvodi:


Sjajni Bone Up MD za snažne kosti i dobar imunitet u novom obliku!

Bone Up MD kesice koje se rastapaju u vodi za bržu i bolju apsorpciju. Ovo je najkomplementniji i najukusniji suplementski preparat kalcijuma, magnezijuma i cinka koji pre svega služi za podizanje imuniteta, a potom i za efikasnu prevenciju i terapiju osteoporoze i preloma kostiju.
Bone Up MD korisiti se u stanjima pada imuniteta, ali i u stanjima u kojima je potrebna suplementacija za osnaživanje kostiju.
Jedinstvenu formulu za podizanje imuniteta, Bone Up MD kesice kalcijuma, magnezijuma i cinka odlikuje prijatan ukus pomorandže. Klinički je dokazano da ovaj preparat pomaže kod pojačavanja imuniteta, poboljšavanja kvaliteta i gustine kostiju i smanjivanju razgradnje kostiju.

Bone-UP MD suplement kalcijuma, magnezijuma i cinka je kombinacija kalcijum citrata, magnezijum citrata, cink citrata, vitamina K2 i vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks, dok podižu nivo imune odbrane organizma. Samim tim ovaj suplement pomaže održavanju integriteta koštanog sistema i zdravlju arterijskog i kardiovaskularnog sistema, kao i odbrani od infekcija.

Bone-UP MD kalcijum, magnezijum i cink preparat sadrži potrebne količine kalcijuma koje čine kosti jakim i zdravim. Citratni oblik kalcijuma ne remeti acidobaznu ravnotežu želuca, što je veoma bitno kod pacijenata koji koriste antacide i druge lekove za kontrolu pH vrednosti u želucu.

Bone Up MD nema zabeleženih kontraindikacija i potpuno je bezbedan za upotrebu. Pre upotrebe obavezno pročitajte sadržaj i uputstva sa pakovanja.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me