Bulardi probiotik 500 + D3 kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Bulardi probiotik 500 + D3 kapsule

620,00 RSD
Bulardi 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3.
Očuvanjem crevne fore doprinosi jačanju imuniteta, povećava eradikaciju H. Pylori, koristisi se u prevenciji i terapiji C. Difficile i svih oblika dijareje.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno.


Tagovi: probiotik
 • Kategorija: Diareja
 • Proizvođač: Abela Pharm
 • Pakovanje: 10 kapsula
 • Broj pregleda: 11933
 • Šifra: 216641

Slični proizvodi:


Sastav :
 • 10 x 10 na 9 CFU Saccharomyces boulardii
 • 1000 IU Vitamina D3

Bulardi 500, sada u dvostruko jačoj dozi, sa dodatkom vitamina D3. Očuvanjem crevne fore doprinosi jačanju imuniteta, povećava eradikaciju H. Pylori, koristi se u prevenciji i terapiji svih oblika dijareje, smanjuje stopu ponavljanja najtežih bolničkih infekcija koje izaziva Clostridium difficile.

Doprinosi poboljšanju imunog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina. Sinergijsko delovanje na crevnu mikrobiotu i ćelije imunog sistema u crevima. U jednoj kapusli dvostruko jača snaga! Inovativna kombinacija probiotske gljivice i vitamina D3. aTECH tehnologija pakovanja obezbeđuje dodatnu zaštitu proizvoda i osiguranje kvaliteta.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me