Calmid kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Mintmedic

Calmid kapsule

1.372,00 RSD
Calmid je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo odabrane komponente koje doprinose pravilnoj funkciji nervnog sistema, održavanju energetskog metabolizma i uspostavljanju psihofizičkog balansa. Posebno se preporučuje osobama izloženim fizičkom i psihičkom naporu, stresu i nesanici.

Upotreba: Odrasli - Uzeti jednom dnevno jednu kapsulu kod stresa, ili uveče pred spavanje uzeti dve kapsule za san.

Prva pomoć kod stresa, uznemirenosti i nesanice!


Slični proizvodi:


CALMID je jedinstvena kombinacija neuroaktivnih komponenti GABA-e i 5-HTPA-a koje, uz podršku odabranih minerala i i vitamina (cink i vitamin B6), doprinose:
pravilnom funkcionisanju nervnog sistema
smanjenju stresa, umora i iscrpljenosti
psihofizičkom balansu i zdravom spavanju
regulisanju telesne mase

Namena i preporuke:
CALMID se preporučuje preventivno odraslim osobama izloženim fizičkom i psihičkom naporu, stresu i nesanici. Terapijske efekte postiže kod pacijenata sa anksioznim i depresivnim ispoljavanjima.

CALMID brzo postiže željene efekte i ne gubi svoju efikasnost tokom vremena. Ne izaziva zavisnost i može se koristiti u dužem vremenskom periodu za razliku od svih postojećih preparata za ovu namenu. Može se koristiti uz redovnu terapiju, dok je neophodan oprez prilikom istovremene primene antidepresiva.

Preporučeni način primene:
Kod stresa, iscrpljenosti i uznemirenosti, uzeti 1 kapsulu ujutru
Kod poremećaja spavanja, anksioznih i depresivnih ispoljavanja, preporučuju se 2 kapsule uveče

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.
Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama sa astmom, oboljenjima jetre, trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina. Ne uzimati neposredno pre vožnje, upravljanja spravama i mašinama.


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me