Cardiovitamin 30 kapsula

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Cardiovitamin 30 kapsula

630,00 RSD
Cardiovitamin sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina koja doprinosi boljem zdravlju srca I krvnih sudova I smanjuje rizik od infarkta i šloga.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.
Sastav :
  • Folna kiselina ( 400 µg)
  • Vitamin C ( 12 mg)
  • Vitamin B6 ( 1,4 mg)
  • Vitamin B1 ( 1,1 mg)
  • Vitamin D3 (5 µg)
  • Vitamin B12 ( 2µg)

CARDIOvitamin je više od vitamina, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja, koji mogu biti fatalni. Homocistein je faktor rizika, za koji je pokazano da negativno deluje na krvne sudove I doprinosi ubrzanoj aterosklerozi što za posledicu ima povećan rizik za infark I šlog. CARDIOvitamin uz pomoć folne kiseline snižava nivo homocisteina, pa samim tim i rizik od infarkta I šloga. Benefit je što sadrži vitamin D3, kao jedan od najdeficitarnijih vitamina, sa najvećim značajem za normalno funkcionisanje koštanog, kardiovaskularnog, imunskog sistema.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me