CardioVitamin FD3

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

CardioVitamin FD3

Uskoro...
Sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, sa povećanom dozom folata I 1000 IJ vitamina D. Štiti srce I krvne sudove, doprinosi smanjenju rizika od infarkta I šloga.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.


  Proizvod trenutno nemamo na stanju !


Sastav :
  • Kalcijum-tetrahidrofolat (800 µg)
  • Vitamin C ( 12 mg)
  • Vitamin B6 ( 1,4 mg)
  • Vitamin B1 ( 1,1 mg)
  • Vitamin D3 (25 µg)
  • Vitamin B12 ( 2µg)

CARDIOvitamin FD3 je preparat sa povećanim dozama folne kiseline I vitamina D3, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja. CARDIOvitamin FD3, uz pomoć folne kiseline, koje ima u većoj dozi, značajnije snižava nivo homocisteina, umanjuje rizik od infarkta I šloga. Benefit je što sadrži vitamin D3, kao jedan od najdeficitarnijih vitamina, a sa najvećim značajem za normalno funkcionisanje koštanog, kardiovaskularnog, imunskog sistem. Dnevna preporučena doza podrazumeva od 400 do 1000 IJ, što znaci da CARDIOvitamin FD3 zadovoljava dnevne potrebe.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me