Novo! Celerit Plus krema za izbeljivanje + UV zaštitni faktori

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Hübner

Celerit Plus krema za izbeljivanje + UV zaštitni faktori

1.222,00 RSD
Celerit® Plus krema za izbjeljivanje sa UV zaštitnim faktorom je kozmetički proizvod koji izbeljuje hiperpigmentacije i neguje kožu. Tajna Celerit® Plus kreme je u posebnoj kombinaciji prirodnog ekstrakta biljke potočarke, vitamina C i E i pantenola, a sadrži i UVA i UVB zaštitne filtere koji štite kožu od štetnog sunčevog zračenja.

Način upotrebe: Naneti tanak sloj Celerit® Plus kreme ujutru i uveče nakon čišćenja kože na prekomerno pigmentisana područja kože i nežno umasirati.
Celerit® Plus krema može se koristiti preventivno protiv stvaranja novih hiperpigmentacija u sunčanim periodima godine.

  • Kategorija: Nega
  • Proizvođač: Hübner
  • Pakovanje: 25ml
  • Broj pregleda: 528
  • Šifra: 206253

Slični proizvodi:

Novo!
Uriage Xemose PSO krema 150ml

Uriage Xemose PSO krema 150ml

1.620,00 RSD

Celerit® Plus krema za izbjeljivanje sa UV zaštitnim faktorima predstavlja prirodno rešenje za izbeljivanje hiperpigmentacija kao što su: sunčeve fleke (Lentigo solaris), staračke fleke, hormonske fleke (Cloasma) i pigmentacije posle akni i upala na koži. Svojstvo izbeljivanja potočarke dodatno je pojačano delovanjem vitamina C, koji ujedno sprečava nastajanje novih pigmentnih fleka delujući na proces oksidacije. Vitamin E deluje kao antioksidans koji štiti od nastajanja novih hiperpigmentiranih područja, a istovremeno sprečava starenje kože zaštitnim delovanjem protiv slobodnih radikala. Pantenol efikasno hidrira i neguje kožu tj. uspostavlja prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. UVA i UVB filteri štite kožu od štetnog sunčevog zračenja i tako sprečavaju nastajanje novih pigmentnih fleka.

HÜBNER Naturarzneimittel GmbH je tržišni lider u Nemačkoj u oblasti proizvoda na bazi silicijuma. Kompanija nudi inovativni asortiman proizvoda na prirodnoj osnovi sa širokom paletom: lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetičkih proizvoda.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me