Max Medica Cilantro-x

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Cilantro-x

2.489,00 RSD
Cilantro-x sadrži ekstrakt korijandera, biljke koja ima sposobnost da veže toksine i teške metale i eliminiše ih iz organizma. Preporučuje se njegova primena u cilju detoksikacije organizma, kod narušene funkcije digestivnog sistema, kao i u borbi protiv crevnih parazita.
Pozitivan efekat korijander ima i u terapiji urinarnih infekcija, tako što deluje kao prirodni diuretik, antimikotik i antioksidans.

Upotreba: 1 tableta dnevno.

Slični proizvodi:


Sastav: Ekstrakt herbe korijandera (Herba Coriandri Sativi) 50 mg.

Cilantro-x tablete su formulisane na bazi ekstrakta korijandera (peršuna), a namenjene su kompletnoj detoksikaciji organizma. Korijander vezuje atome toksina i teških metala, i pospešuje njihovu eliminaciju iz tela.
Zbog svoh kompleksnog sastava (sadrži proteine, organske kiseline, vitamine, etarska ulja), korijander se tradicionalno koristi u terapiji oboljenja organa za varenje (pospešuje lučenje digestivnih enzima i želudačnog soka), kao prirodni antihelmintik (pomaže kod crevnih infekcija izazvanih parazitima) i kao pomoć kod urinarnih, bakterijskih infekcija (deluje kao prirodni diuretik, antioksidans i antibiotik).
Korijander mogu koristiti i dijabetičari, zbog njegovog stimulativnog delovanja na funkciju pankreasa i izlučivanje insulina. On takođe pomaže pravilan rad celokupnog endokrinog sistema, reguliše nivo holesterola i eliminiše višak tečnosti kod otoka, pa se koristi i kod reumatskih i bubrežnih tegoba.
Može da smiri upalu i ublaži bol u mišićima.
Stomatolozi ga često preporučuju nakon zamene starih plombi.
Ova biljka smatra se i prirodnim afrodizijakom, koji je bezbedan za primenu kod starijih osoba koje imaju kardiovaskularne tegobe.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me