Cink Mineral Zn sa vitaminom C

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Cink Mineral Zn sa vitaminom C

379,00 RSD
Cink Mineral doprinosi normalnom fukcionisanju imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnim reproduktivnim, psihološkim i ostalim važnim funkcijama u organizmu.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 3. godine 1 kapsula dnevno.
Sastav :
  • Cink 10 mg
  • Vitamin C 100 mg

Cink Mineral čine fiziološki aktivne supstance koje doprinose normalnoj funkciji organizma i procesa u kojima učestvuju cink i vitamin C. Cink je esencijalni nutrijent koji doprinosi normalnoj sintezi DNK i proteina, metabolizmu ugljenih hidrata, makronutrijenata, masnih kiselina i vitamina A, kognitivnim funkcijama, fertilitetu i reprodukciji, održanju kostiju, kose, noktiju, kože, nivou testosterona u krvi, vidu, funkciji imunog sistema I zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 3. godine 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me