Dietpharm Magnezijum noć, kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Dietpharm

Dietpharm Magnezijum noć, kapsule

532,00 RSD
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje.
Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/magnezij-noc-kapsule/

Upotreba: Odrasli za brže uspavljivanje, popiti 2 kapsule pre spavanja. Za ublažavanje simptoma promena vremenskih zona, popiti 1 do 2 kapsule na dan pre spavanja pre puta i nastaviti sa uzimanjem i nekoliko dana nakon putovanja.


Namena:  Za skraćenje vremena potrebnog za uspavljivanje. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom
vremenskih zona pri putovanju (jet-lag).

Dejstvo: Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnim psihološkim funkcijama i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da se uđe u san i ublažavanju simptoma promene vremenskih zona kod putovanja avionom.
Lactium® je patentirani hidrolizat mleka koji povoljno deluje na ublažavanje različitih vrsta stresa, kao i na proces spavanja. Skraćuje vreme potrebno za uspavljivanje i broj noćnih buđenja.
Valerijana olakšava uspavljivanje, produbljuje i produžava san.

Sastav: 1 kapsula sadrži: 150,0 mg magnezijuma (magnezijum-oksid), 0,5 mg melatonina, 25,0 mg suvog ekstrakta korena valerijane, 75,0 mg hidrolizata proteina mleka (Lactium®), 1,4 mg vitamina B6 (piridoksin-hidrohlorid)

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me