DrCubano Kubanski eliksir 3x60 kapsula

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Dr Cubano

DrCubano Kubanski eliksir 3x60 kapsula

5.784,00 RSD
Kubanski eliksir, hrana za posebne medicinske namene, za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkcijom imunskog sistema.
Sadrži biološki aktivne sastojke od značaja za održavanje zdravlja i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Upotreba: Preparat je izvor visokih koncentracija biološki aktivnih jedinjenja, te se stoga postepeno uvodi u upotrebu kroz fazu
privikavanja, na sledeći način:

PRVA NEDELJA: po jedna kapsula od svakog, samo ujutru
DRUGA NEDELJA: po jedna kapsula od svakog, ujutru i popodne
TREĆA NEDELJA: po jedna kapsula od svakog, ujutru, popodne i uveče
Od ČETVRTE nedelje do isteka tromesečnog ciklusa:
 • Osobe sa narušenom funkcijom imunskog sistema preparat nastavljaju da koriste kao u trećoj nedelji:
 • po jedna kapsula od svakog proizvoda, ujutru, popodne i uveče.
 • Onkološki pacijenti: po dve kapsule od svakog proizvoda, ujutru, popodne i uveče.

PVA plus uzimati 15 minuta pre obroka, a PVM plus i PVS plus nakon obroka.
Preporučuje se da upotreba KUBANSKOG ELIKSIRA traje 3 meseca u kontinuitetu, nakon čega se pravi pauza od 15 dana. Posle pauze, ciklus se može ponavljati, ponovo počevši od faze privikavanja pa nadalje, uvek iste dužine trajanja, kao i pauze između ciklusa.


Kubanski eliksir, dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene je superiorni imunokompleks kreiran sa ciljem da utiče na sveobuhvatno zdravlje i opšte stanje organizma.

 • Prirodni je izvor visokih koncentracija biološki aktivnih komponenata, te je stoga namenjen onkološkim i drugim pacijentima sa narušenom funkcijom imunskog sistema, kao i zdravim ljudima i sportistima za potrebe jačanja odbrambene sposobnosti organizma.
 • Predstavlja kompleksan preparat kod koga svaki od proizvoda igra veoma važnu ulogu u postizanju ravnoteže, stvaranju idealnih uslova za iskoristljivost biološki aktivnih jedinjenja i aktiviranje imuno odgovora pri kontaktu sa inficiranim i tumorskim ćelijama.
 • Za visoku efikasnost Kubanskog eliksira odgovorna je kompatibilnost i sinergijsko delovanje svih njegovih sastojaka, njihove koncentracije i međusobni odnos, tehnološki proces proizvodnje i način na koji se preparat konzumira.
 • Kompleks tri dijetetska suplementa - anamua, moringe i spiruline sa hlorelom na Kubi je u upotrebi više od decenije i pokazao se najuspešnijim u kategoriji imunostimulanata u tretiranju onkoloških pacijenata.

Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me