DrCubano PVM plus kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Dr Cubano

DrCubano PVM plus kapsule

1.885,00 RSD
PVM plus je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži 50% lista i 50% semena biljke moringa.
Sadrži proteine, minerale, vitamine i druge hranljive i korisne supstance, za dopunu ishrane i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Upotreba: 3 x dnevno po jedna kapsula, nakon obroka.


PVM plus je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži 50% lista i 50% semena biljke moringa.
Sadrži proteine, vitamine, minerale i druge hranljive i korisne supstance za dopunu ishrane i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Moringa je zbog svog hemijskog sastava - visokih koncentracija hranljivih nutrijenata i brojnih efekata koje ima po zdravlje nazvana DRVO ŽIVOTA, a u programima FAO i mnogim humanitarnim organizacijama isticanje značaja moringe u borbi protiv posledica gladi predstavlja veoma važno mesto.
Suvi list moringe sadrži oko 30% visoko kvalitetnih proteina, čak 19 esencijalnih aminokiselina, esencijalne masne kiseline, širok spektar minerala (Mg, Fe, Ca, S i dr.) i vitamina (E, B, C i dr.), oko 20% vlakana, zatim flavonoide i fenolkarboksilne kiseline, kao i glukozinolate.

  • Primena moringe u tradicionalnoj medicini veoma je rasprostranjena i koristi se u tretiranju mnogobrojnih oboljenja: astme, anksioznosti, bronhitisa, upale sluzokože disajnih puteva, kolere, kožnih oboljenja, konjuktivitisa, kašlja, dijareje, infekcije uha i očiju, groznice, glavobolje, povišenog krvnog pritiska, holesterola, dijabetesa, reumatizma i gihta, skorbuta, tuberkuloze, kolitisa, dijareje, otoka, dizenterije, žutice, raznih tumora, ulkusa, poremaćaja u radu urinarnog trakta.
  • Farmakološkim istraživanjima potvrđeni su razlozi široke primene moringe u tradicionalnoj medicini.

Dokazano je antitumorsko, antikancerogeno, antihiperholesterolemijsko, diuretičko, antioksidativno, antikoagulantno, antimikrobno, hipoglikemijsko, galaktagogno, spazmoliticko, antiinflamatorno, antiulkusno, hepatoprotektivno i antihipertenzivno dejstvo, ali je pored toga ustanovljeno da je moringa efikasna i u regulisanju hormonskog statusa tiroidne žlezde.


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me