DrCubano PVS plus kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Dr Cubano

DrCubano PVS plus kapsule

1.883,00 RSD
PVS plus je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju algi spiruline i hlorele.
Spirulina i hlorela sadrže brojne nutrijense važne za vitalnost i energetski tonus organizma.

Upotreba: 3 x dnevno po jedna kapsula, nakon obroka.


PVS plus je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju algi spiruline i hlorele u odnosu 80:20. Spirulina i hlorela sadrže brojne nutrijente važne za vitalnost i energetski tonus organizma.
 • Snažan su antioksidans
 • Doprinose alkalnoj ph sredini uspostavljajući balans i efikasnije funkcionisanje celog organizma
 • Stimulišu funkcionisanje probavnog sistema
 • Pogodane kod anemije i osećaja iscrpljenosti
 • Idealan dodak ishrani kod vegeterijanaca
 • Pomažu u održanju fizičke forme, energije, snage i vitalnosti
 • Izvor su širokog spektra minerala i vitamina
 • Visok sadržaj proteina, biljnih vlakana i ugljenih hidrata
 • Smanjuju apetit i stvaraju osećaj sitosti

Bogati su izvori esencijalnih nutrijenata, pa stoga imaju dugu istoriju primene u ishrani na područjima gde rastu, dok su u zapadnoj civilizaciji intenzivnije prisutne zadnjih 30-ak godina.
Sadrže visoke koncentracije proteina, minerala, vitamina, vlakana i antioksidativnih materija.

 • SPIRULINA alga, proglašena za superhranu, sadrži iznenađujuće raznovrsne hranljive materije, vitamine, minerale, esencijalne masne kiseline, visok nivo proteina, nukleinske kiseline, hlorofil i širok opseg fitohemikalija. Bogata je gvožđem i izuzetan je izvor karotenoida. Zahvaljujući sadržaju u vlaknima i proteinima stvara osećaj sitosti i ublažava apetit. Idealan je dodatak ishrani protiv starenja, ima niske zasićene masti, obezbeđuje esencijalne masne kiseline i sadrži malo kalorija. Spirulina je moćan regenerator crevne flore i snažan aktivator staničnih detoksikacionih mehanizama. Fikocianin, koji joj daje plavičastu boju, ima ulogu stimulacije imunog sistema.
 • HLORELA alga, se sastoji od više od 60% bioraspoloživog proteina sa devet esencijalnih aminokiselina potrebnih za izgradnju proteina i DNK, koji popravljaju oštećena tkiva i jačaju imuni sistem. Sadrži šest članova vitamina B kompleksa, kao i vitamine A, C, E i K. Veoma je bogata antioksidantima koji neutrališu slobodne radikale i posledice oksidativnog stresa. Smatra se jednim među najjačim je antioksidantima na svetu jer posebnim afinitetom vezuje živu, radioaktivni stroncijum i druge teške metale. Sadrži minerale kao što su kalcijum, mangan, magnzijum, fosfor i cink, takođe sardži jod, folnu kiselinu i visok procenat gvožđa. Hlorela je hrana sa najviše hlorofila koja postoji, pa se alkalizira i dovodi kiseonik u ćelije.


Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me