Eucerin DermoCapillaire gel šampon protiv masne peruti

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin DermoCapillaire gel šampon protiv masne peruti

1.206,00 RSD
Ovaj blagi šampon efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa vaše kože glave i kose.

Efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab. Istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i daje kosi zdrav sjaj i mekoću.

Upotreba : Umasirajte na mokru kosu. Ostavite da deluje pre temeljnog ispiranja.

Slični proizvodi:


Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je specijalno kreiran za masnu perut i seboreični dermatitis.

Nežno uklanja lepljive žute ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti.

Njegova blaga formulacija umiruje kožu glave i umanjuje pojavu svraba već od prvog pranja, dok njegovi posebni agensi daju kosi zdravi sjaj i mekoću.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me