Eucerin DermoPure gel za čišćenje masne kože

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin DermoPure gel za čišćenje masne kože

1.755,00 RSD
Preparat za čišćenje lica u formi gela za svakodnevnu upotrebu. Za nežno ali efikasno uklanjanje viška sebuma, nečistoća i šminke. Čini kožu čistom, svežom i mekom.

Blago i efikasno čisti i otklanja višak sebuma.

Upotreba : Lice pokvasiti, gel blago umasirati i na kraju isprati mlakom vodom.

Tagovi: akne, masna koža

Slični proizvodi:

-20%
Uriage Micelarna voda roze 250ml

Uriage Micelarna voda roze 250ml

1.225,00 RSD
980,00 RSD

Eucerin DermoPure Gel za čišćenje kože je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa, pogodan za masnu i problematičnu kožu.

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoće, šminku i eliminiše višak sebuma.

Njegovo antibakterijsko svojstvo oslabađa kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje, a pošto je nekomedogen, ne zapušava pore.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me