Eucerin DermoPure komplementarna umirujuća krema

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin DermoPure komplementarna umirujuća krema

1.826,00 RSD
Hidratantna krema za masnu i problematičnu kožu koja ublažava efekte medikamentozne terapiije akni. Lagana formulacija koja intenzivno hidrira kožu, umiruje iritacije i smanjuje crvenilo.

Ublažava neželjene efekte terapije akni lekovima (crvenilo, suvoću i preosetljivost).

Upotreba : Nežno i ravnomerno naneti na temeljno ocišcenu kožu lica. Koristiti svakodnevno.

Tagovi: akne, masna koža
  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 50ml
  • Broj pregleda: 1509
  • Šifra: 000548

Slični proizvodi:


Eucerin DermoPure Komplementarna umirujuća krema je posebno formulisana za osobe koje su na medikamentoznoj terapiji akni.

Dehidrirana koža je jedan od neželjenih efekata terapije akni. Nemasna formulacija pruža intenzivnu hidrataciju čime se ublažava ovaj neželjeni efekat.

Ceramidi jačaju barijernu funkciju kože i smanjuju gubitak vlage, SymSitive* umiruje iritacije kao što su osećaj peckanja i žarenja, dok Likokalkon A smanjujei crvenilo.

*Registrovani zaštitni znak Symrise-a AG, Nemačka

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me