Eucerin DermoPure regenerativni tretman

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin DermoPure regenerativni tretman

1.859,00 RSD
Serum sadrži 10% kompleks hidroksi kiselina koji smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak.

Vrši piling uz postepeno oslobađanje kože od znaka problematicnog tena (smanjuje broj mitisera, veličinu pora, fleke od akni i deluje antibaterijski).

Upotreba : Nanositi uveče, na temeljno očišćenu kožu. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom, kao i upaljenom ili oštecenom kožom.

Tagovi: akne, masna koža
  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 40ml
  • Broj pregleda: 628
  • Šifra: 000551

Slični proizvodi:


Inovativni Eucerin Dermopure Regenerativni tretman smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak.

Pogodan je za akne blagog do umerenog stepena:

10% kompleks hidroksi kiselina sadrži veoma efikasnu kombinaciju kiselina za piling - glikolnu kiselinu, salicilnu kiselinu i polihidroksilnu kiselinu - koje pomažu da se obnovi površinski sloj kože, očiste pore, smanji razmnožavanje bakterija, uklone mrtve ćelije kože i spreči pojava novih akni i bubuljica.

Formulacija takođe sadrži likokalkon A koji dokazano smanjuje upalu i iritacije.

Nije preporuka da se koristi kod osoba koje su na medikamentoznoj terapiji akni.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me