Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema SPF15

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema SPF15

3.155,00 RSD
Dnevna nega zrele kože lica. Namenjena je osobama kod kojih je, osim bora, primetan i gubitak elastičnosti kože lice, a ten je bez sjaja.

Jača strukturu kože: poboljšava elastičnost+popunjava čak i najdublje bore. Vraća blistavost tenu.

Upotreba : Svakodnevno nanositi, nežnim pokretima, na temeljno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea.

  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 50ml
  • Broj pregleda: 752
  • Šifra: 005519

Slični proizvodi:


Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema jača strukturu kože tako što poboljšava elastičnost i popunjava čak i duboke bore.

Jedinstvena i inovativna formulacija pruža višestruke anti-age efekte:
Arktin (sastojak koji dokazano ubrzava obnavljanje kolagena) je udružen sa Silimarinom (snažnim antioksidansom koji štiti kolagen i elastin od razgradnje i podstiče mikrocirkulaciju kože na ćelijskom nivou). Formulacija obiluje i Hijaluronskom kiselinom, dugog i kratkog lanca, koja vidljivo ublažava čak i duboke bore.

Dnevna krema takođe sadrži SPF15 i UVA filtere kao dodatnu zaštitu od zračenja koje produbljuje bore i ubrzava proces starenja kože.


Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me