Eucerin Hyaluron-Filler hidro booster

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler hidro booster

2.590,00 RSD
Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster klinički i dermatološki dokazano pruža odlične rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika slažilo sa tim da preparat "povećava nivo hidratacije", čini da koža bude "trenutno hidrirana" i da njihova koža deluje "vidno zategnutije".¹

Hidratantna i osvežavajuća gel formulacija koja pruža koži trenutnu i intenzinu 24-časovnu hidrataciju. Vidno ublažava fine linije i bore čineći kožu svežom i blistavom.

Upotreba : Naneti na očišćenu kožu samostalno ili kao podlogu dnevnoj ili noćnoj nezi. Izbegavati kontakt sa očima.

  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 30ml
  • Broj pregleda: 3177
  • Šifra: 232596

Slični proizvodi:


Hidratantna i osvežavajuća gel formulacija koja pruža koži trenutnu i intenzinu 24-časovnu hidrataciju. Vidno ublažava fine linije i bore čineći kožu svežom i blistavom.

Formulacija kombinuje dva tipa hijaluronske kiseline u visokoj koncentraciji i glicerin. Koža prirodno proizvodi ove dve komponente kako bi regulisala svoju hidrataciju, a u formulaciji Hidro boostera one funkcionišu kao magneti koji vezuju vodu, čineći kožu zategnutom zahvaljujući trenutnoj i intenzivnoj hidrataciji.

Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster namenjen je sivim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu.


Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me