Eucerin Hyaluron-Filler maska za lice

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler maska za lice

2.425,00 RSD
Anti-age maska za trenutnu hidrataciju. Fine linije se smanjuju, koža izgleda sveže, blistavije i podmlađeno. Pogodna je za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Može da se koristi kada je koža pod stresom, kada je umorna ili kada joj je potrebna dodatna nega.

Sa klinički i dermatološki potvrđenim odličnim rezultatima, ova hidratantna anti-age maska za lice hladi kožu, smanjuje fine linije i pruža koži svež blistav i podmlađen izgled.

Upotreba : Koraci:

 • Očistite i osušite lice
 • Otvorite i otpakujte masku
 • Postoje dva plava sloja koja štite masku sa obe strane. Skinite plavi sloj sa strane maske koju ćete naneti na lice.
 • Nanesite masku i prstima ujednačeno poravnajte krajeve
 • Uklonite preostali plavi zaštitni sloj
 • Ostavite je 5 minuta. Nežno uklonite masku i bacite. Utrljajte preostali serum u kožu. Izbegavajte direktni dodir sa očima.

 • Kategorija: Nega lica
 • Proizvođač: Eucerin
 • Pakovanje: 4 maske
 • Broj pregleda: 1756
 • Šifra: 222920

Slični proizvodi:


Za samo 5 minuta ova inovativna maska za lice hidrira kožu i smanjuje fine linije.

Hyaluron-Filler Maska za lice obogaćena je Eucerin kombinacijom hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u povrsinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja¹, prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

Sama maska je napravljena od bioceluloze, biorazgradivog materijala prirodnog porekla koji se jednostavno nanosi, savršeno prijanja na konture lice bez klizanja.

Pogodna je za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Može da se koristi kada je koža pod stresom, kada je umorna ili kada joj je potrebna dodatna nega.

1 – U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja se takođe koristi u ovoj formulaciji

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me