Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema

3.285,00 RSD
Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom za sve tipove kože.

Intenzivno hidrira kožu i vidljivo ublažava čak i najdublje bore. Stimuliše proces regeneracije kože tokom noći.

Upotreba : Ravnomerno naneti na temeljno očišćenu kožu lica,vrata i dekoltea. Može se koristiti samostalno ili nakon primene Hyaluron-filler koncentrata. Izbegavati kontakt sa očima.

  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 50ml
  • Broj pregleda: 3361
  • Šifra: 004273

Slični proizvodi:


Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema sadrži dva različita tipa hijaluronske kiseline za ciljanje i tretiranje svih vrsta bora i bioaktivni saponin za aktivno povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline same kože.

Koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći. Koža je meka i zbrinuta

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me