Eucerin Hyaluron-Filler serum sa vitaminom C

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler serum sa vitaminom C

3.857,00 RSD
Anti-age serum sa 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C za sve tipove kože.

Brzo upijajući serum koji jača i čini kožu glatkom uz efekat popunjavanja bora. Za svežu i blistavu kožu već nakon sedam dana.

Upotreba :

Pre prve upotrebe, potrebno je aktivirati vitamin C Koraci pri prvoj primeni su:
 • Uklonite foliju sa donje strane preparata
 • Pritisnite gumeno dugmence
 • Promućkajte
 • Odvrnite čep
 • Nanesite

Preparat možete da koristite ujutru ili uveče. Nanesite pre vaše dnevne ili noćne kreme ili ga kombinujte sa hidratantnom kremom pre nego što ga nanesete.


 • Kategorija: Nega lica
 • Proizvođač: Eucerin
 • Pakovanje: 3x8ml
 • Broj pregleda: 3542
 • Šifra: 221991

Slični proizvodi:


Hyaluron- Filler Serum sa 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C je posebno formulisan kako bi se borio protiv slobodnih radikala i uklonio prve znakove starenja: jača kožu, popunjava bore i pruža koži gladak, svež i blistav izgled.

Vitamin C je moćan antioksidans koji neutrališe slobodne radikale i jača odbrambene mehanizme kože. Takođe je neophodan za proizvodnju kolagena u ćelijama kože, što doprinosi održavanju njene strukture i odlaže znakove starenja. Inovativno pakovanje obezbežuje da je Vitamin C sveže aktiviran pri prvoj upotrebi. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste pomešali Vitamin C prah sa serumom hijaluronske kiseline kratkog lanca, and Likokalkona A. Formulacija je najefikasnija tokom 21. dana.
Hijaluronska kiselina kratkog lanca vrši efikasnu hidrataciju i popunjava bore u epidermalnim (spoljnim) slojevima kože. Još jedan dokazan antioksidans, Likokalkon A, deluje zajedno sa Vitaminom C kako bi neutralisao slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa vitaminom C je pogodan za sve tipove kože. Klinički i dermatološki je dokazano da jača kožu i popunjava bore. Koža je glatka, sveža i blistava već nakon sedam dana, a redovnom upotrebnom rezultati su sve bolji.


Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me