Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema

3.190,00 RSD
Noćna krema za nadoknadu volumena za sve tipove kože.

Vraća koži volumen i obnavlja konture lica, intnzivno hidrira, neguje i regeneriše.

Upotreba : Naneti na temeljno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea čvrstim pokretima na gore.

  • Kategorija: Nega lica
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 50ml
  • Broj pregleda: 597
  • Šifra: 005033

Slični proizvodi:


Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema je specijalno formulisana da popunjava duboke bore, vrati konture licu i pruži efekat zatezanja.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore.

Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Noćna krema pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

* In vitro studije

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me