-40% Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+

1.551,00 RSD
930,00 RSD
Losion za zaštitu od sunca za telo sa „Bez tragova nakon pranja” * tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu, uključujući i atopičnu kožu.

Efikasno štiti kožu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu.

Upotreba : Nanesite obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak, posebno nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja, radi održavanja prvobitne zaštite.

Slični proizvodi:

Novo! -10%
Goti Sun ulje za sunčanje SPF20

Goti Sun ulje za sunčanje SPF20

485,00 RSD
435,00 RSD
Novo! -10%
Goti Sun ulje za sunčanje SPF30

Goti Sun ulje za sunčanje SPF30

525,00 RSD
475,00 RSD

Eucerin Izuzetno lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ je losion za zaštitu tela od sunca koji umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Pogodan je i za atopičnu kožu.

Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A .

Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Izrazito lagani losion za zaštitu tela od sunca se trenutno upija i vodootporan je. Takođe sadrži „Bez tragova nakon pranja”* tehnologiju.

Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj i atopičnoj koži.

1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.
* Umanjuje intenzitet tragova preparata za zaštitu od sunca nakon pranja

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me