Eucerin pH5 losion za intimnu higijenu

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin pH5 losion za intimnu higijenu

726,00 RSD
Posebno formulisan za intimnu regiju. Pruža udobnost, zaštitu i pomaže u smirivanju iritacija.

Blago čisti intimnu regiju, održava prirodnu pH vrednost, umiruje iritacije i štiti od infekcija, neguje i pruža udobnost.

Upotreba : Koristi se prilikom tuširanja ili kupanja svakodnevno.


Koža u intimnoj regiji je posebno osetljiva i ako je narušena njena prirodna barijera, postaje podložna iritaciji, nelagodnosti i čak infekcijama. Zato joj je potreban blagi i umirujući preparat za čišćenje.

Eucerin Losion za intimnu higijenu ima pH vrednost 4,5, prilagođenu ženskoj intimnoj regiji, i blagi surfaktantni sistem tenzida. Formulisan sa mlečnom kiselinom same kože, održava prirodnu vaginalnu mikrofloru i umiruje iritacije.

Koristiti svakodnevno za čišćenje i negu.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me