Eucerin pH5 losion za pranje

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin pH5 losion za pranje

613,00 RSD
Blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja.

Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja.

Upotreba : Nanesite na vlažnu kožu lica ili tela, nežno umasirajte i isperite vodom.

Slični proizvodi:

A-Derma sindet

A-Derma sindet

455,00 RSD

Suvu, osetljivu kožu lako iritiraju okidači iz okruženja, čineći je još osetljivijom. Ona zahteva više od blagog čišćenja kako bi postala manje osetljiva.

Eucerin pH5 Losion za pranje je preparat za čišćenje kože lica i tela pogodan za svakodnevnu upotrebu. U sebi ne sadrži alkalni sapun. Izrazito blagi surfaktanti omogućavaju da suva, osetljiva koža bude nežno ali efikasno očišćena.

Jedinstveni Eucerin pH5 Sistem ravnoteže daje preparatu za čišćenje optimalnu pH vrednost, potrebnu da zaštiti prirodni sistem odbrane kože, da sačuva njenu otpornost i da spreči njeno isušivanje. Takođe, pogodan za upotrebu kod beba i dece.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me