Eucerin pH5 soft shower

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin pH5 soft shower

1.084,00 RSD
Blagi preparat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja.

Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja.

Upotreba : Nanesite na vlažnu tela, nežno umasirajte i isperite vodom.

Slični proizvodi:

A-Derma sindet

A-Derma sindet

455,00 RSD

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači čineći je još osetljivijom. Potrebno je više od blagog preparata za hidrataciju kako bi postala manje osetljiva.

Eucerin pH5 Soft Shower je specijalno formulisa sa blagim komponentiama za čišćenje za češtu primenu na suvoj, osetljivoj koži. Jedinstveni Eucerin pH sistem ravnoteže pruža optimalnu pH vrednost koži i jača njenu brirodnu odbrambenu funkciju.

Pogodan je za upotrebu kod beba i dece.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me