Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250ml

635,00 RSD
  • Bez alkalnih sapuna
  • Bogato prirodnim negujućim uljima
  • Jača odbrambenu sposobnost kože

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku je je specijalno formulisano i sadrži blage komponente koje nežno ali efikasno čiste suvu, osetljivu kožu bez isušivanja, čak i kod čestog pranja ruku. Jedinstveni Eucerin pH Sistem ravnoteže sadrži pH5 Citratni pufer kako bi se obnovila i održala optimalna ph vrednost kože. Ulje za čišćenje sadrži, takođe, i dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima.

Upotreba: Za često pranje ruku. Nanesite na vlažnu kožu ruku, nežno i temeljno umasirajte i isperite vodom. Za najbolje rezultate koristite zajedno sa Eucerin pH5 Kremom za ruke.

Slični proizvodi:

A-Derma sindet

A-Derma sindet

455,00 RSD

U pripremi...

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me