Eucerin pH5 ulje za tuširanje

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin pH5 ulje za tuširanje

901,00 RSD
Veoma blag preparat za svakodnevno pranje osetljive kože tela koji jača njenu prirodnu odbranu i štiti je od isušivanja.

Blago sredstvo za tuširanje koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože, neguje kožu i štiti je od isušivanja.

Upotreba : Nanesite na vlažnu kožu i isperite vodom. Koristite pH5 losion za telo za potpunu negu i hidrataciju.

Slični proizvodi:

A-Derma sindet

A-Derma sindet

455,00 RSD

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno je više od blagog preparata za čišćenje kako bi postala manje osetljiva.

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je razvijeno na poseban način sa izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čišćenje suve, osetljive kože. Eucerinov jedinstveni pH sistem ravnoteže pruža formuli optimalnu pH vrednost kako bi se zaštitila prirodna odbrana kože i održala njena otpornost.

Bogato prirodnim negujućim uljima, ono dopunjuje lipide i ostavlja negovan i svilenkasto mekan osećaj na koži sprečavajući njeno isušivanje čak i posle česte upotrebe.

Pogodno je za upotrebu kod dece od treće godine.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me