Eucerin Ulje za negu tela protiv strija

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija

1.499,00 RSD
Efikasno u tretmanu strija. Sadrži 100% prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoće.

Dokazano ublažava strije, poboljšava elastičnost osetljive kože i jača njenu barijernu funkciju.

Upotreba : Nanesite ulje dva puta dnevno na problematične delove kože. Nežno masirajte kružnim pokretima dok ulje nije potpuno upijeno.

Tagovi: trudnoća

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija je razvijeno specijalno za potrebe osetljive kože, čak i tokom trudnoće.

Ono sadrži vitamin E i čista biljna ulja visokog kvaliteta koja su bogata linolnom kiselinom, nezasićenom masnom kiselinom koja ojačava prirodnu barijernu funkciju kože.

Ulje se lako nanosi i brzo apsorbuje. Nanošenje uobičajenom masažom stimuliše cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost kože i umanjuje nastanak strija.

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me