Novo! Eucerin UreaRepair PLUS Pena za kupanje sa 5% uree

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Eucerin

Eucerin UreaRepair PLUS Pena za kupanje sa 5% uree

981,00 RSD
Eucerin UreaRepair Plus pena za tuširanje sa ureom je nežan preparat za čišćenje lica i tela koji je posebno formulisan za svakodnevnu upotrebu na suvoj, veoma suvoj, gruboj i koži sklonoj iritacijama. Sa jedinstvenom kombinacijom hidrirajućih sastojaka - ureom i drugim PVF - pruža koži mekan i gladak osećaj, a uz to se lako ispira, bez trljanja.
Klinički je i dermatološki dokazano da čisti nežno i efikasno, kao i da štiti kožu od daljeg isušivanja.

Način upotrebe: Nanesite malu količinu pene na svoje ruke Nanesite je na lice i telo. Temeljno isperite

  • Kategorija: Nega tela
  • Proizvođač: Eucerin
  • Pakovanje: 200ml
  • Broj pregleda: 266
  • Šifra: 236479

Slični proizvodi:

Cortinat krem 75ml

Cortinat krem 75ml

1.099,00 RSD
Fitomel 7 gel

Fitomel 7 gel

412,00 RSD
A-Derma Cytelium sprej

A-Derma Cytelium sprej

1.299,00 RSD

Neki sapuni i preparati za čišćenje sadrže agresivne sastojke koji spiraju epidermalne lipide i valžeće faktore kože.
Oni mogu da iritiraju kožu i da izazovu dalje isušivanje. 
Pena za tuširanje za suvu kožu je blago parfimisana sastojcima koji su pogodni za kožu i koji dokazano imaju anti upalna svojstva i dobri su za suvu kožu. Takođe, ne sadrži bilo koje parfemske komponente za koje je poznato da izazivaju alergije. Pruža sve pogodnosti nežnog čišćenja uz umirujući i blag miris. Koži daje osećaj nežnosti i elastičnosti.

Pogodna za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom i/ili dijabetesom, kao i za decu od tri ili više godina. Takođe se može koristiti za dodatnu negu.

Sastav: Voda, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Lactic Acid, Urea, Glycerin, Alanine, Arginine HCL, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Parfum


Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®.
Tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje i mišljenju korisnika. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivosti efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe.
Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me