Exedol 20 kapsula

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Exedol 20 kapsula

1.236,00 RSD
Bioaktivni kompleks za zdrave zglobove. Sadrži jedinstven hondroitin poput ljudskog koji ima 43% veću iskoristljivost u organizmu, pa mnogo više doprinosi pokretljivosti zglobova, formiranju vezivnih tkiva i stvaranju kolagena.

Upotreba : 1-2 kapsule, jednom do dva puta dnevno.


Slični proizvodi:


  • Glukozamin je komponenta vezivnog tkiva, koja takođe ulazi u sastav sinovijalne tečnosti u zglobovima. Deluje blagotvorno na kosti i pokazuje povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova.
  • Hondroitin predstavlja prirodan sastojak hrskavice zglobova. Neophodan je za održavanje integriteta tkiva. Zajedno sa glukozaminom koristi se kod problema izazvanih osteoartritisom.
  • S-adenozil- L-metionin učestvuje u proizvodnji glukozamina i hondroitin sulfata u ljudskom organizmu čime se ostvaruje dodatni blagotvorni efekat na funkciju i zdravlje kostiju u zglobova.
  • Kompleks vitamina i minerala u Exedol kapsulama doprinosi normalnom održavanju kostiju, mišića i formiranju vezivnih tkiva, normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.

Sastav: Hondroitin sulfat, Glukozamin sulfat, SAM-e, vit D3, Mn, vitamin C.

Upotreba : 1-2 kapsule, jednom do dva puta dnevno.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me