Exedol zglobex sprej

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Exedol zglobex sprej

780,00 RSD
Exedol sprej pomaže kod bolova, daje osećaj zagrevanja i pojačava cirkulaciju. Preporučuje kod bolova u zglobovima, kod neuropatija i osećaja trnjenja, kod bola u leđima, vratu i ramenima.

Upotreba : Naprskati 3-4 puta dnevno na bolno mesto (odrasli ideca starija od 12 godine).


Slični proizvodi:


Sastav : Kapsaicin, magnezijum hlorid, mentol, kamfor, etarsko ulje karanfilića, bora, etanol, glicerol.

Exedol sprej ispoljava lokalno analgetsko i antiinflamatorno dejstvo. Na mestu nanošenja pojačava cirkulaciju što dovodi do povećanja lokalnog protoka krvi izazivajući prijatan osećaj zagrevanja. Kapsaicin pomaže u ublažavanju bola sprečavanjem akumulacije supstance P u perifernim senzornim neuronima. Kada ima manje supstance P u nervnim završecima, blokira se prenos bolnih impulsa do mozga. Preporučuje za bolove u zglobovima, za periferne neuropatije i kod nespecifičnog bola u leđima, vratu i ramenima.

Upotreba : Naprskati 3-4 puta dnevno na bolno mesto (odrasli ideca starija od 12 godine).

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me