Folic plus

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Folic plus

Uskoro...
Folic Plus kao aktivan oblik folata najnovije generacije, ima 7 puta veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu, lako se apsorbuje i ima maksimalnu iskoristljivost u organizmu.

Upotreba :
Odrasli i deca starija od 12 godina- 1 kapsula dnevno
Trudnice i dojilje- 1 kapsula dnevno

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Tagovi: trudnoća

Sastav :
  • Quatrefolic 6(S)-5-metiltetrahidrofolna kiselina,
  • Glukozamin so 736,30 μg,
  • Folat 400 μg.

Folic Plus predstavlja aktivan oblik folata najnovije generacije, koji ima 7 puta veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Folati su neophodni za normalno začeće, održavanje trudnoće, sprečavanje defekta neuralne cevi i ostalih malformacija ploda u toku trudnoće, kao i za normalno formiranje ćelija krvi, sintezu aminokiselina, normalno funkcionisanje imunog sistema, normalnu psihološku funckiju i smanjenje umora i iscrpljenosti.

Upotreba :
Odrasli i deca starija od 12 godina- 1 kapsula dnevno
Trudnice i dojilje- 1 kapsula dnevnoAbela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me