Max Medica Ginko Forte

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Ginko Forte

743,00 RSD
Ginko Forte sadrži ekstrakt lista ginka i kompleks vitamina B. Sinergističkim efektom aktivni sastojci proizvoda doprinose poboljšanju moždane cirkulacije i očuvanju funkcije nervnog sistema.
Preporučuje se njegova primena za poboljšanje kognitivnih funkcija, kod glavobolje, vrtoglavice i zujanje u ušima.
Povoljno deluje i na oslabljenu perifernu cirkulaciju, te se može koristiti i kod bolova i grčeva u nogama i problema hladnih ekstremiteta.

Upotreba: 1 kapsula dnevno u jutarnjim časovima.

Slični proizvodi:


Sastav: ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba) stand. na 24% flavona i 6% laktona 60 mg, vitamin B3 25 mg, vitamin B5 5 mg, vitamin B2 3,4 mg, vitamin B1 3mg, vitamin B6 2 mg, vitamin B9 400 µg, vitamin B7 300 µg, vitamin B12 10 µg.

Ginko Forte kapsule su formulisane na bazi standardizovanog ekstrakta lista biljke Ginkgo biloba, uz dodatak optimalne doze vitaminima B kompleksa.
  • Ginko je bogat izvor polifenolnih jedinjenja (flavonoidi: kvercetin, biflavon i dr.), diterpenskih jedinjenja (ginkolidi), kao i različitih sterola, alkohola i kiselina. Ovi aktivni sastojci ispoljavaju antioksidativno dejstvo (štite ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala i oksidativnog stresa), a smatra se da mogu ispoljiti i vazodilatatorno dejstvo, kao i da povoljno utiču na delovanje neurotransmitera i prenos informacija između ćelija. Zbog ovih osobina, preparati na bazi ginka se preporučuju kao pomoć kod stanja koja su uzrokovana oslabljenom perifernom i centralnom cirkulacijom.
  • Vitamini B kompleksa pomažu normalno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu, važni su za očuvanje funkcije nervnog i imunog sistema i pravilan energetski metabolizam.
Proizvod je indikovan za primenu ne samo kod starijih osoba, već i studenata u cilju postizanja bolje koncentracije i rezultata učenja.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me