Max Medica Hepagard

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Hepagard

882,00 RSD
Hepagard kapsule sadrže kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji doprinose održavanju normalne funkcije jetre.
Preporučuje se njihova primena kod dugotrajne ishrane sa visokim sadržajem masti i šećera, prekomerne telesne mase i gojaznosti, nealkoholne masne jetre, akutnog hepatitisa bilo kog oblika, ciroze jetre i hroničnog alkoholizma.

Upotreba: tokom prvih 8 nedelja potrebno je uzimati 2 kapsule dnevno, a zatim nastaviti sa jednom kapsulom na dan. Kapsulu je potrebno uzeti sa malo tečnosti uz obrok.

Slični proizvodi:

Hepadiet tablete

Hepadiet tablete

492,00 RSD

Sastav: ekstrakt ploda sikavice (Silybum marianum) 162,5 mg (od toga silimarin 130 mg), ekstrakt ploda artičoke (Cynora scolymus) 100 mg, holin 80 mg, L-metionin 40 mg, vitamin C 60mg, vitamin B6 1,4mg.

Hepagard je formulisan na bazi sikavice (silimarina), artičoke, holina, L-metionina, vitamina C i B6.
Zahvaljujući svom kompleksnom sastavu, Hepagard doprinosi održavanju normalne funkcije i regeneraciji jetre.
  • Plod sikavice i njen aktivni sastojak silimarin se koriste u tretmanu oštećenja jetre, hroničnih zapaljenskih oboljenja i ciroze jetre.
  • Artičoka povoljno deluje kod digestivnih problema kao što su dispepsija, nadutost, mučnina i drugi poremećaji varenja, kao i na snižavanje lipida u krvi kod blage do umere hiperholesterolemije.
  • L-Metionin je esencijalna aminokiselina koja učestvuje u uklanjanju proizvoda metabolizma u jetri kao i u metabolizmu masti.
  • Holin je važan kao prekursor u sintezi neurotransmitera acetil-holina.
  • Vitamin C deluje antioksidativno i imunoprotektivno, dok je vitamin B6 značajan u metabolizmu proteina i aminokiselina.
Primena Hepagard kapsula će pomoći kod narušene funkcije i zdravlja jetre, ali proizvod se može koristiti i preventivno kod pacijenata koji su na hroničnoj terapiji lekovima koji oštećuju funkciju jetre.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me