Heptro

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Heptro

Uskoro...
Heptro doprinosi održavanju normalne funkcije jetre. Pospešuje stvaranje glutationa koji je snažan antioksidans, obnavlja oštećenu (masnu, alkoholnu) jetru I doprinosi detoksikaciji organizma.

Upotreba : Stariji od 18.godina 1 kapsula dnevno (ujutru, sat vremena pre ili dva sata posle obroka).

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Slični proizvodi:

Max Medica Hepagard

Max Medica Hepagard

882,00 RSD
Hepadiet tablete

Hepadiet tablete

492,00 RSD

Sastav :
  • Holin 82.5g,
  • S-adenozil-L- metionin 100mg

Heptro sadrži prirodne aminokiseline koje pospešuju normalno funkcionisanje jetre. Heptro je jedinstvena formulacija koja pomaže jetri u borbi protiv oksidativnog stresa (smanjuje stvaranje slobodnih radikala) i sprečava dalja pogoršanja bolesti jetre. Deluje kao reparator (popravlja oštećenja na jetri, obnavlja i održava funkcionalne hepatocite), detoksikator (snažan antioksidans, obnavlja glutation i detoksikuje organizam) i esencijalni nutrijent (hrani jetru i pomaže njeno normalno funkcionisanje).

Upotreba : Stariji od 18.godina 1 kapsula dnevno (ujutru, sat vremena pre ili dva sata posle obroka).

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me