Herbafast Fiber - limun

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Herbafast Fiber - limun

696,00 RSD

Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa sećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus limuna.

Upotreba : Sadržaj kesice razmutiti u 200 ml vode.


Slični proizvodi:


Sastav :
  • Nutriose® FM 06 (dekstrin), standardizovan na min.82-88% dijetnih vlakana - 7g,
  • Glucomannan 90% (standardizovan na min.90% glukomanana) - 2.2 g,
  • Vitamin C (u obliku L-askorbinske kiseline) - 12 mg,
  • Cink citrat - 1.6 mg,
  • Vitamin D3 (u obliku holekalciferola) -1.75 µg.

Herbafast fiber (ukus limuna) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Herbafast fiber doprinosi smanjenju apetita i „napada“ gladi, jer se rastvaranjem vlakana u vodi njihova zapremina značajno povećava, popunjava se prostor u želucu i tako stvara osećaj sitosti. Kako biljna vlakna iz Herbafast fibera utiču i na smanjenje glikemijskog indeksa hrane i normalizaciju glukoze i insulina u krvi, koristan je kod insulinske rezistencije i mogu ga koristiti i osobe sa dijabetesom.

Upotreba : Sadržaj kesice razmutiti u 200 ml vode.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me