Herbafast gentleman

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Herbafast gentleman

1.158,00 RSD
Kombinacija aktivnih sastojaka (biljnih ekstrakata, minerala i probiotske kulture S. boulardii) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, suzbijanju gladi, boljoj prokrvljenosti i izgradnji misića.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Slični proizvodi:


Sastav :
 • Simag 55 (magnezijum oksid, prečišćeni, morski) - 105.13 mg,
 • Suvi ekstrakt rizoma đumbira, standardizovan na min. 5% gingerola - 35.1 mg,
 • Liofilizovana kultura Saccharomyces boulardii - 50 mg,
 • Suvo smrznuti koncentrat soka ploda dinje - 40 mg,
 • Cink citrat - 7 mg,
 • Granule ploda paprike, standardizovane na min. 2% kapsaicinoida - 2 mg,
 • Suvi ekstrakt ploda crnog bibera, standardizovan na min. 95 % piperina - 2 mg.

Herbafast gentleman je dodatak ishrani u kapsulama namenjen muškarcima, sa ciljem da pojača proces sagorevanja masnih naslaga, ubrza metabolizam i poveća prokrvljenost u mišićima i njihovu bolju izgradnju. Sadrži izuzetno moćnu kombinaciju tri prirodna sagorevača masti: ekstrakt kapsaicina, đumbira i crnog bibera. Pored njih, tu su i koncentrat soka poloda dinje, cink, ekstrakt lista koprive, kao i probiotska kultura Saccharomyces boulardii. Ekstrakt đumbira utiče na povećanje prokrvljenosti u mišićima i povećava stepen iskoristljivosti kiseonika u tkivima i tako dodatno pomaže topljenje masnih naslaga i izgradnja čiste mišićne mase. Zahvaljujući termogenezi na koju utiču crni biber, đumbir i kapsaicin, ubrzava se metabolizam i pojačava sagorevanje masnih naslaga.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me