Herbafast lady

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Herbafast lady

1.158,00 RSD
Kombinacija aktivnih sastojaka (biljnih ekstrakata, minerala i probiotske kulture S. boulardii) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, suzbijanju gladi i eliminaciji toksina iz organizma.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Slični proizvodi:


Sastav :
  • Suvi ekstrakt lista koprive - 225.2 mg,
  • Liofilizovana kultura Saccharomyces boulardii - 50 mg,
  • Suvo smrznuti koncentrat soka ploda dinje - 40 mg,
  • Cink citrat - 7 mg,
  • Granule ploda paprike, standardizovane na min. 2% kapsaicinoida - 2 mg,
  • Suvi ekstrakt ploda crnog bibera, standardizovan na min. 95 % piperina - 2 mg.

Herbafast lady je dodatak ishrani u kapsulama namenjen damama, sa ciljem da pojača proces sagorevanja masnih naslaga i ubrza metabolizam.
Sadrži koncentrat soka poloda dinje, cink, granule ploda paprike, ekstrakt ploda crnog bibera, ekstrakt lista koprive i probiotsku kulturu Saccharomyces boulardii. Ova kombinacija aktivnih sastojaka doprinosi suzbijanju gladi, bržem metabolizmu, smanjenju telesne težine i eliminaciji toksina iz organizma.
Ekstrakt iz ploda paprike i crnog bibera podstiču termogeni efekat, zahvaljujući kome se ubrzava metabolizam i pojačava sagorevanje masnih naslaga.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me