Herbiko sirup za kašalj za decu

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Herbiko sirup za kašalj za decu

473,00 RSD
Odabrana kombinacija belog sleza, kamilice, bosiljka i vitamina C. Razređuje i pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, olakšava disanje. Za sve tipove kašlja.

Upotreba : 3 puta dnevno po 5 ml.Sastav :
  • Tečni ekstrakt korena belog sleza;
  • Tečni ekstrakt cvasti kamilice;
  • Tečni ekstrakt ploda šipurka;
  • Tečni ekstrak lista bosiljka;

Odabrana kombinacija belog sleza, kamilice, bosiljka i vitamina C. Razredjuje i pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, olakšava disanje. Za sve tipove kaslja. Herbiko® za decu sa petostrukim efektom: razređuje sekret, pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje, oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Proizvod je namenjen deci sa simptomima prehlade i gripa kod kojih je prisutan kašalj.

Upotreba : 3 puta dnevno po 5 ml.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me