Herbiko sirup za kašalj za decu sa medom

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Herbiko sirup za kašalj za decu sa medom

516,00 RSD
Odabrana kombinacija biljaka sa dodatkom meda kao prva preporuke britanskih smernica u terapiji akutnog kašlja. Med smanjuje učestalost i intenzitet kašlja već prvog dana. Za sve tipove kašlja: suvi, produktivni i mešoviti.

Upotreba : 3 puta dnevno po 5 ml.

Slični proizvodi:


Sastav :
  • Tečni ekstrakt korena belog sleza;
  • Tečni ekstrakt cvasti kamilice;
  • Tečni ekstrakt ploda šipurka;
  • Tečni ekstrak lista bosiljka;
  • Med;

Objedinjeni biljni ekstrakti zahvaljujući svojim sastojcima efikasno deluju na sluzokožu disajnih puteva. Razredjuje i pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, olakšava disanje. Za sve tipove kaslja. Herbiko za decu sa petostrukim efektom: razređuje sekret, pomaže u izbacivanju sekreta, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje, oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Proizvod je namenjen za simptome prehlade i gripa kod kojih je prisutan kašalj. Med kao prvi izbor u terapiji akutnog kašlja.

Upotreba : 3 puta dnevno po 5 ml.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me