Hyalfit gel 50ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MV Pharm

Hyalfit gel 50ml

528,00 RSD
Hyalfit gel je rashladjujući gel sa hijaluronskom kiselinom namenjen za masažu, sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja.

Kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola.

Upotreba: Naneti na bolno mesto 2-4 puta na dan i temeljno umasirati.

Slični proizvodi:


Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance.
Preparat sadrži uravnoteženu kombinaciju tri vrste biljaka (indijski tamjan –Boswellia serrata, gavez- Symphytum officinale, divlji kesten- Aesculus hyppocastanum) sa blagotvornim dejstvom na celokupni koštano-mišićni sistem.

Hyalfit gel je dodatno obogaćen hijaluronskom kiselinom, koja je sastavni deo sinovijalne tečnosti zglobova.

Upozorenje: Ne smeju ga koristiti deca mlađa od 3 godine. Ne sme se koristitu u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu u sastavu. Ne sme se nanositi na sluznice, oštećenu kožu ili otvorene rane. Izbegavajte kontakt sa očima.

Sastav (INCI): voda, izopropil alkohol, glicerin, mentol, Symphytum officinale ekstrakt korena biljke gavez, Boswllia Serrata ekstrakt indijskog tamjana, Aesculus hippocastanum ekstrakt divljeg kestena, Eucalyptus globulus ekstrakt eukaliptusa, hijaluronska kiselina, fenoksietanol, kapril glikol, karbomer, d-limonene.

Više na http://mvpharm.rs/hyalfit-gel/


M&V Pharm srb doo je u osnovi posvećena unapređenju i očuvanju kvaliteta života i zdravlja kako pojedinca tako i društvene celine. Bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih proizvoda. Nastala je kao rezultat dugogodišnjeg stručnog rada i praćenja tržista u oblasti OTC programa.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me