Immuno GD-poly

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Immuno GD-poly

2.089,00 RSD
Immuno GD-poly svojim aktivnim komponentama izolovanim iz dobro poznate gljive Ganodermae lucidum, stimuliše imuni sistem, sprečava pojavu alergije i utiče na regeneraciju jetre.

Upotreba : Dva puta po tri kapsule uz čašu mlake vode, pola sata pre jela.

Tagovi: imunitet

Sastav :
  • Prah spora gljive 100 mg;
  • Ekstrakt spora gljive 100 mg;

Immuno GD-poly je preparat na bazi praha spora i ekstrakta spora gljive Ganodermae lucidum, koji svojim biološki aktivnim komponentama (polisaharidi, triterpeni, organski germanijum, nukleozidi, aminokiseline, sterolna jedinjenja) deluje imunomodulatorno i imunostimulatorno na naš organizam. GD poly stiti ćeluju od vezivanja alregena i oslobađanja histamina, i tako sprečava pojavu svih simptoma alergije. Kada organizam dođe u susret sa virusom ili bakterijom, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly povećavaju broj ćelija imunog sistema, samim tim smanjuje se mogućnost nastanka infekcije i bolesti. Polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly pomažu ozdravljenju jetre, prvenstveno uklanjajući akumulirane toksine i slobodne radikale.

Upotreba : Dva puta po tri kapsule uz čašu mlake vode, pola sata pre jela.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me